Målsætning:
Indutek/Danish Tool Systems er en teknologisk handels- og servicevirksomhed med udvikling, konstruktion og salg af egne produkter og agenturer.
Virksomhedens mål er, at levere markedets bedste produktlinier indenfor minimalsmøring, friktionsboring og gevindformning på en solid platform af markedets bedste rådgivning.

Produkter:

- Indu-Lube® minimalsmøreudstyr og smøremidler 
Egen produktlinie fra 1989.
- Flowdrill® værktøj til friktionsboring, gevindformning og tilbehør 
Dansk agentur siden 1991.

Ydelser:

Rådgivning indenfor:
- Fremstilling
- Metodestyring
- Produktudvikling
med virksomhedens produktlinier.

Historisk:

Indehaver Allan Andersen er uddannet maskintekniker i drifts- og produktionsplanlægning, grundlagt på basis af en traditionel, håndværkmæssig uddannelse som mesterlært værktøjsmager. 

I 1991 grundlagde Allan Andersen sin virksomhed, Danish Tool Systems, på opfordring af Flowdrill B.V. i Holland, som tilbød agentur på import og salg af 
Flowdrill® værktøj og gevindformere.
En god faglig ballast, kombineret med et stort produktkendskab fra egen brug af Flowdrill gennem 9 år, garanterede Flowdrill en agenturholder med indgående viden om processer og maskinvalg ved friktionsboring og formning af indvendige gevind med rulletap.

I 2002 overtog Danish Tool Systems firmaet Indutek med produktlinien Indu-Lube® minimalsmøresudstyr og smøremidler til spåntagende og formende bearbejdning. 
Indu-Lube® er således virksomhedens eget varemærke, sammensat af egne minimalsmøresystemer, såvel som af kvalitetskomponenter og smøremidler fra udvalgte leverandører. Produktlinien baserer sig på årelang erfaring og udvikling af minimalsmøring siden Induteks grundlæggelse i 1989. Indutek var en nær samarbejdspartner til Danish Tool Systems helt fra begge virksomheders start, og overtagelsen i 2002 havde mest af alt  karakter af et generationsskifte.